Wave Music Home
ReleasesCommunityYour OrderWave Music
ArtistsEventsDJ MixesShop

Wave Music Home


Home
About Us
Labels
Distributed Labels
Links




Search


Adv. Search



Subscribe


Email






Go Back   Wave Music Community Board > Tech Talk for Gearheads

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2009, 03:12 PM
Jaysoul's Avatar
Jaysoul Jaysoul is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 1969
Location: UK
Posts: 104
A&H Xone 62 - Channel Out - Advice

Hi peeps,

A channel has gone out on an Allen & Heath Xone 62 that I use.

No audio output from channel 3 and also no lights working on that channel at all.

Just wondered if it might just be a fuse that I could replace myself?

If anyone has any advice or experience I would appreciate any input.

Thanks,

Jay
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2009, 07:29 PM
daniels's Avatar
daniels daniels is offline
Senior Citizen
 
Join Date: Dec 1969
Location: Sweden
Posts: 358
No, it's not a fuse. If the fuse went out the whole mixer would be without power. Each channel on the 62 is built as separate modules, all connected with a ribbon cable. Check to see if the ribbon cable might have come loose. It's not too uncommon, especially if the mixer has been on the road a bit.
__________________
Distortion is evil

/Daniel

Last edited by daniels : 03-15-2009 at 03:33 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:19 AM.


Powered by vBulletin Version 3.0.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
2006 Wave Music


© Wave Entertainment Group, Inc.